U kunt ons ook bellen:
+31 (0)35 628 47 08

Sinds 2001 uw betrouwbare leverancier voor drinkwater en luchtsystemen!

Verzending wereldwijd

Keurmerk webwinkel

Bedrijven

Schoon water voor uw werknemers

Kraanwater

Bij wet is vastgelegd dat er onder andere wordt gekeken of er kwik of lood in het drinkwater zit. Maar er kunnen nog vele andere reststoffen in het kraanwater zitten, zoals medicijnresten, pesticiden, hormonen, chemicaliën etc.. 

Goede en gezonde werkplek

Als werkgever heb je een verantwoordelijkheid om goed voor je werknemers te zorgen. Niet alleen door een goede (thuis)werkplek te realiseren, maar ook door actief bij te dragen aan de gezondheid van je werknemers. 

Marcel legt het belang van waterfilters uit
Plastic flesjes water

Nu kopen op veel kantoren werknemers zelf een flesje water of nemen zij het zelf mee omdat ze het water uit de kraan op kantoor toch niet helemaal vertrouwen. Al die flesjes water zorgen voor een enorme vervuiling van het milieu en is het nog maar de vraag of die ook goed worden ingezameld en gerecycled. 

Kosten besparen

Volgens de Arbowet bent u verplicht om bij hogere temperaturen uw medewerkers, die buiten werken, te voorzien van gekoelde dranken. Door gefilterd water aan te beiden in herbruikbare flessen kunt u hoge kosten besparen.

Plaatst een bedrijf een waterfiltersysteem van Tradeline dan bespaart het kosten doordat het niet meer een enorm aantal flesjes hoeft te kopen en draagt het ook nog eens bij aan een schonere en duurzamere wereld en gezondheid van haar werknemers.

Kalkfilters

In veel bedrijven worden antikalk filters gebruikt voor de koffiemachine of het gekoelde water. Een antikalk filter is met name bedoeld de kalk te verwijderen maar niet zozeer de andere soorten vervuiling. Met onze filters halen we juist wel de andere soorten vervuiling uit het water.

Wilt u uw wernemers ook gefilterd water laten drinken? Vul dan het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.

Bedrijven

* verplicht veld

Naam*
Wilt u mij terugbellen?