U kunt ons ook bellen:
+31 (0)35 628 47 08

Sinds 2001 uw betrouwbare leverancier voor drinkwater en luchtsystemen!

Verzending wereldwijd

Keurmerk webwinkel

Waterfilter filterabonnement

Je hebt bij ons een Aqualine/AQV/CM101 watersysteem gekocht of je hebt de filters vervangen. Dat was een belangrijke investering om verzekerd te zijn van goed gefilterd en gezond water. De verschillende filters halen o.a. chemicaliën, zware metalen, chloor, pesticiden, hormoon- en medicijnresten uit het water. Deze verzekering heb je alleen als je ook jaarlijks de filters vervangt.

Het keramische filter met een filterfijnheid van 0,2 micron (0,00002 cm) houdt o.a. bacteriën tegen, de onopgeloste kalk uit de waterleiding (dat is de kalk die de harde laag op het verwarmingselement van de waterkoker of verstoppingen in je koffieapparaat veroorzaakt).

Het meerstappenfilter bestaat voor een groot deel uit koolstof. De koolstof korrels zijn hol. De vervuiling vormt een laagje in de korrel, weer een nieuw laagje etc. Dit heet adsorberen. Als de korrel vol is neemt het geen vervuiling meer op en zal het na verloop van tijd de vervuiling weer af gaan geven aan het water.

water glas lemon

De fabrikant geeft aan dat het meerstappenfilter minimaal elk jaar vervangen moet worden. Mensen die meer dan 6 liter per dag filteren (2.000 liter per jaar) zullen het meerstappenfilter eerder moeten vervangen. Een deel van het meerstappenfilter is gevuld met actieve koolstof. Koolstof is gevoelig voor bacteriegroei. In Duitsland is het wettelijk verplicht om filters waar koolstof in verwerkt is elk half jaar te vervangen. Een deel van de koolstof in onze filters is met zilver geïmpregneerd om bacterievorming tegen te gaan. Daarom kunnen we er gemiddeld een jaar mee doen. De 2.000 liter is bedoeld voor mensen die heel veel water filteren. Zij zullen het filter binnen een jaar moeten vervangen.

Wij hebben je gegevens in onze database opgenomen. Ongeveer een jaar na aankoop van je systeem of het vervangen van je filters, ontvang je van ons een herinnering. In de praktijk blijkt dat het bericht soms niet wordt gelezen of in de spam box terecht komt.

We bieden je daarom een abonnement aan zodat je de benodigde filters op het juiste moment ontvangt. Jouw investering in goed gefilterd en gezond water is gemiddeld € 6 per maand (afhankelijk van je systeem, het moment waarop je met het abonnement begint en of je meer dan 2000 liter per jaar filtert).

De voordelen van dit abonnement:

  • 15% korting op de filters, pH ring, mineraalstenen
  • altijd de nieuwste filters
  • op tijd bezorgd
  • geen verzendkosten
  • je kunt op elk moment stoppen en krijgt dan het reeds betaalde bedrag terug.

Als welkomstgeschenk ontvang je van ons een Vitalstick ter waarde van € 19,95 (zolang de voorraad strekt).

Maandelijkse incassobedrag voor het filter abonnement

Wanneer je het waterfilter systeem net hebt aangeschaft, of wanneer je recent de stenen hebt vervangen, dan kun je in de tabel hieronder lezen wat je maandbedrag zou zijn voor de incasso in verband met het filter abonnement.

Als je langer geleden de stenen hebt vervangen, dan zijn de maandbedragen in het begin wat hoger. Zodra je de stenen weer hebt vervangen, kom je ook uit op de onderstaande maandbedragen voor het filterabonnement.

Waterfilter systeem Normaal   Maandbedrag Maandbedrag   incl. 15% korting
Aqualine 5 met mineraalstenen pH neutraal € 6,69 € 5,69
Aqualine 5 met mineraalstenen alkalisch (incl. pH-ring) € 7,53 € 6,40
Aqualine 12 met mineraalstenen pH neutraal € 6,92 € 5,88
Aqualine 12 met mineraalstenen alkalisch (incl. pH-ring) € 7,75 € 6,59
Aqualine 18 met mineraalstenen pH neutraal € 7,14 € 6,07
Aqualine 18 met mineraalstenen alkalisch (incl. pH-ring) € 7,97 € 6,78
Aqualine 18 met mineraalstenen en Redox filter € 7,97 € 6,78
Aqualine Neos met mineraalstenen Redox filter € 7,00 € 5,95
Aqualine Neos met mineraalstenen pH-neutraal filter € 6,67 € 5,67

Getoonde prijzen zijn een indicatie. Het juiste bedrag hangt af van het moment waarop je incasso ingaat en het moment waarop de mineraalstenen/Cormac ring moeten worden vervangen.

Heb je interesse in een abonnement of wil je weten wat jouw maandbedrag wordt stuur ons dan een bericht en wij maken de exacte berekening voor je.