U kunt ons ook bellen:
+31 (0)35 628 47 08

Sinds 2001 uw betrouwbare leverancier voor drinkwater en luchtsystemen!

Verzending wereldwijd

Keurmerk webwinkel

Over Tradeline

Water zoals water hoort te zijn is ons motto.

Beter dan gewone waterfilters

Onze waterfilters sinds 2001

Fabrikanten in het Westen ontwikkelen waterfilters die alleen water filteren. Sinds 2001 importeren wij betere water- en luchtfilters uit Zuid-Korea.

Fabrikanten in Zuid-Korea en Japan kijken naar het totaal plaatje. Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water en hoe kunnen we dat zoveel mogelijk in onze filtersystemen terug laten komen. In die landen houden ze zich met gezondheid bezig voor lichaam en geest.

Marcel en Helma
stenen aan zee
Toeval bestaat niet

Hoe het begon

Na een behandeling als magnetiseur, gaf ik mijn cliënten een glas water. Water om de afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam te verwijderen. Een cliënt van me maakte me er in 2001 op attent dat niet al het kraan- en flessenwater wat we drinken echt gezond was. Hij hield zich al 30 jaar bezig met water en wist me hier heel veel te vertellen.

Hij raadde me aan te kijken naar landen zoals Zuid-Korea en Japan. Fabrikanten in het Westen ontwikkelen waterfilters die alleen water filteren. Fabrikanten in het Verre Oosten kijken naar het totaal plaatje. Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water en hoe kunnen we dat zoveel mogelijk in onze filtersystemen terug laten komen. In die landen houden ze zich met gezondheid bezig voor lichaam en geest. Omdat toeval niet bestaat kwam ik al vrij kort na dit gesprek via via in contact met een fabrikant in Zuid-Korea.

Onze eigen "line"

"Gezond" water en onze filters

Enthousiast geworden door hun verhalen over ‘gezond’ water voor lichaam en geest zijn wij in 2001 begonnen met het importeren van de watersystemen van dit Koreaanse bedrijf. Filteren, mineraliseren, vitaliseren en met de nieuwe filters ook het alkaliseren. Wij hebben aan deze producten onze eigen ‘line’ gegeven: de Aqualine.  

vrouw-drinkt-water
Carbonit AquaAvanti Inline Untertischfilter S 5
Hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk

Samenwerking

Ondertussen werken we met verschillende fabrikanten samen. We bezoeken ze geregeld om persoonlijk contact met ze te onderhouden en om nieuwe ontwikkelingen met ze te bespreken.  Door deze samenwerking zijn onze producten van een hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. We leveren de nieuwste filters die er in Europa te krijgen zijn voor drinkwaterfiltratie.  Waaronder de nieuwe generatie meerstappenfilters die gemiddeld meer dan 99% van o.a. GenX, medicijnen, hormonen, pesticiden, chemicaliën uit het water kunnen filteren. We bieden ook een Redox filter aan met een sterke antioxidant werking. 

We kunnen alle filters en mineraalstenen leveren voor de watersystemen die wij sinds 2001 hebben verkocht.

Betaalbaar en van hoge kwaliteit

Verdere uitbreiding

In september 2015 hebben we besloten om ons assortiment uit te breiden door dealer/agent te worden van diverse andere merken. Hieronder vallen o.a. Prime Inventions en Carbonit. Twee Duitse bedrijven die met name de filtersystemen voor onder het aanrecht en op de hoofdwaterleiding leveren en Grayl.

Een Amerikaans bedrijf die een prachtig reisfilter heeft ontwikkeld wat, zonder toevoeging van chemicaliën of pompen, in staat is om 99,9999% van alle virussen, bacteriën en protozoa te verwijderen. Voor ons is het uitermate belangrijk dat het producten zijn die met gezondheid te maken hebben, die betaalbaar en van een goede kwaliteit zijn.

prime-inventions
Prime Inventions

HET TRADELINE TEAM

Marcel en Helma

Marcel en Helma Luijendijk

Eigenaren
Water & Lucht Experts

Marcel en Helma importeren  water- en lucht- filtersystemen. En ook aangepaste systemen op hun custom specificatie.

Met recht zijn ze met 30 jaar ervaring echte “water en lucht” experts.

Luka houdt zich hoofdzakelijk bezig met de marketing en sales. Daarnaast pakt ze dagelijks ook een groot deel van de administratie en het klantcontact op. Van alles wat eigenlijk!

Buiten werktijd is Luka bijna iedere dag op de hei of in het bos te vinden met, je raadt het al, Fientje.

Luka en Fientje

Luka & Fientje

Marketing & Sales