Water zoals water
hoort te zijn.

Ontdek de ultieme zuiverheid met onze geavanceerde waterfilters! Dankzij een keramisch voorfilter van 0,2 micron en een meerstappen filtratiesysteem verwijdert ons filter gemiddeld meer dan 99% van alle schadelijke stoffen, zoals microplastics, GenX, PFAS, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormonen. Geniet van schoon, veilig en zuiver water bij elke druppel.

aqualine waterfilter op het aanrecht

Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd)
flessenwater met een waterfiltersysteem en spaar het milieu.

Zo werkt een Aqualine waterfiltersysteem

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!

De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld meer dan 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere waterfiltersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten, én bovendien elektriciteit nodig hebben. De Aqualine waterfilter maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.

Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.

De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Water vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

De mening van onze klanten

Je kunt ons
kennen van

Waterfiltersystemen van Aqualine

Meest gestelde vragen

Een Aqualine waterfilter bootst de natuurlijke filtratieprocessen na door het water langzaam te filteren. Dit zorgt ervoor dat het water langer in contact blijft met de filtermaterialen, waardoor onder meer zware metalen, PFAS, hormoon- en medicijnresten en microplastics worden verwijderd. Bovendien voegt het filter mineralen toe en vitaliseert het water, wat de smaak verbetert.

Hoewel kraanwater in Nederland veilig is om te drinken, kunnen er reststoffen zoals zware metalen, PFAS, hormonen, medicijnresten en microplastics in het water achterblijven. Een waterfiltersysteem helpt deze stoffen te verwijderen, waardoor het water schoner en veiliger wordt.

PFAS (Per- en polyfluoroalkylstoffen) zijn chemische stoffen die in verschillende industriële toepassingen en consumentenproducten worden gebruikt. Ze zijn schadelijk omdat ze in het milieu en in het menselijk lichaam blijven en mogelijk gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. De waterfiltersystemen van Aqualine kunnen PFAS uit het water filteren.

De beste waterfilter voor uw huis hangt af van uw gezinssamenstelling en uw watergebruik. Als u een groot gezin heeft en veel water verbruikt, heeft u een filter nodig met een hogere capaciteit. Voor kleinere huishoudens met een lager waterverbruik kan een filter met een lagere capaciteit voldoende zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met hoeveel water u dagelijks gebruikt om een filter te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

De kosten van een Aqualine waterfiltersysteem variëren tussen €199 en €309, afhankelijk van het model die u kiest. Het is aan te raden om de verschillende modellen te vergelijken om te bepalen welk systeem het beste aan uw behoeften voldoet.