Winkelmand

U kunt ons ook bellen: +31 (0)35 628 47 08

Al ruim 20 jaar uw betrouwbare leverancier voor drinkwater systemen!

Keurmerk webwinkel
1% for the Planet

1% for the Planet

We zijn lid van 1% for the Planet!

We willen graag met jullie delen dat we lid zijn van geworden van de organisatie 1% for the Planet, opgericht in 2002 door Yvon Chouinard en Craig Mathews. Allebei zakenmannen met een hart voor onze planeet.

Wat is 1% for the Planet?

De organisatie 1% for the Planet zet zich in voor de aarde. Als een bedrijf gebruik maakt van de bronnen op aarde, dan moeten deze bronnen goed beschermd worden en niet worden uitgeput. Dit kunnen bedrijven doen door 1% van de jaarlijkse omzet terug te geven aan het milieu en dus aan de planeet.
Dit is wel zo eerlijk, nietwaar?

Om problemen op globaal niveau op te kunnen lossen, helpt 1% for the Planet verschillende milieuorganisaties, zodat deze organisaties gezamenlijk meer invloed kunnen uitoefenen.

Wat is het standpunt van 1% for the Planet?

Kortgezegd is het doel van de organisatie dat we ons gezamenlijk inzetten voor de planeet. Ook wij streven hiernaar en vanaf nu dragen we ons (mineraal)steentje bij door lid te zijn van deze mooie organisatie.

Sinds de oprichting in 2002 heeft 1% for the Planet al 225 miljoen dollar kunnen ‘teruggeven’ aan de aarde en haar bronnen. Volgens de organisatie is het doel om steeds meer terug te kunnen investeren. Daar sluiten wij ons natuurlijk volledig bij aan!

Wie zijn er nog meer lid?

1% for the Planet brengt alle leden met dezelfde waarden, ten opzichte van de aarde, samen. Ook kijkt de organisatie naar wat de leden afzonderlijk van elkaar van belang vinden. Zo heeft de organisatie een hoop kunnen leren!

Wie zijn er zoal nog meer lid? Eén van de andere bedrijven die zich lid mag noemen is Klean Kanteen. Geen onbekende voor ons! Verder kun je terugvinden op de website van 1% for the Planet dat onder andere Brushfire Records, New Belgium Brewing, Honest Tea en Caudalie ‘bij de club’ horen.

Klik op het logo voor meer informatie!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *