Navigatie

Overzicht van de 6 edelstenen in de kraanvitalisatoren

Bergkristal:

Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Deze steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Carneool:

Carneool is een oranjerode chalcedoonsoort. De steen is doorschijnend met een matte tot zijdeglans. Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling.

Amethist:

Amethist is een lila tot donkerpaarse, doorzichtige steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. Amethist werkt beschermend en zuiverend. Fysiek heeft amethyst een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel,

Oranje Calciet:

Calciet is een veel voorkomende en relatief zachte steensoort. Het behoort tot de carbonaten en is doorzichtig of doorschijnend met een glasachtige glans. Soorten zijn o.a. oranje calsiet, Calsiet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Rode Jaspis:

Jaspis is een onpure kwarts variant. De groep stenen is opaak en kan verschillende streepachtige patronen en kleuren vertonen. Jaspis werkt aardend en beschermend. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen.

Rozenkwarts:

Rozenkwarts is roze van kleur en behoort tot de kwarts-familie. De steen is doorschijnend met een glasachtige tot vettige glans. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. Fysiek heeft de steen o.a. een positieve werking op het hart.

 

 

Webwinkelkeur

Tradeline beoordeling

 

Aqualine 5 en 12

 

Aqualine 5 en 12 - Tradeline

Een tweetal van onze waterfiltersystemen. Kijk voor meer product video's onderaan deze pagina.

Interessant

Helft Nederlandse drinkwaterbronnen is kwetsbaar voor vervuiling.
lees meer

10x Waterfeiten (artikel Happy in Shape)
meer lezen

Zijn hergebruikte waterflesjes een grote bron van ziekte?
meer lezen

3 redenen waarom ons drinkwater in gevaar is. Leeuwarder Courant.
meer lezen

Sigrid verloor oog door 'gewoon' drinkwater
Uitzending Hart van Nederland. meer lezen

Militairen oefenen in Bergen: IS wil drinkwater vervuilen, kopt het Noordhollands Dagblad.
meer lezen + de video van de oefening bekijken

Water drinken van de kraan? Gezond of niet? (Belgisch onderzoek)
meer lezen

NOS - grondwater besmet met bestrijdingsmiddelen. meer lezen.

RIVM: medicijnen maken het water ziek.
Via het riool komt een gevaarlijke hoeveelheid geneesmiddelen in het water terecht. Het water uit de kraan is nog goed, maar de kwaliteit van drinkwaterbronnen wordt bedreigd. meer lezen.

Wetenschaptijdschrift EOS waarschuwt voor gevolgen van asbest in ons drinkwater. meer lezen.

Uitzending gemist van Tros Radar  over de hoeveelheid pesticiden in ons drinkwater klik hier.

Artikel van Nu.nl over het feit dat er meer medicijnen in ons drinkwater zitten dan nodig. Voor het hele artikel klik hier.

Uitgelicht

Puresys - Tradeline

Dit unieke luchtfiltersysteem verwijdert niet alleen fijnstof, virussen en bacteriën uit de lucht maar zet ozon om in zuurstof. Dit alles wordt gedaan door een drievoudig filtersysteem waarin elektro- en chemische katalytische behandelingen, worden gecombineerd met filters (koolstof en hepa),  isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim en uv licht.

Uniek in Nederland.

Lees meer

Lezingen en beurzen

Service beloftes

Service beloftes Tradeline

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van informatie over water, nieuwe producten, acties en beursaanbiedingen.
Aanmelden
© 2015 - 2017 Tradeline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel