Navigatie

De tekst op deze site is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Mline Beheer B.V. handelend onder de naam Trade Line aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin van het woord) van de informatie op deze site. De informatie op onze websites zijn bedoeld voor gezonde personen van 18 jaar of ouder.

 De onderwerpen zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en in geen enkel opzicht bedoeld als medisch advies.De getoonde beelden en/of meningen in teksten en video´s op deze pagina zijn niet per definitie de mening van Trade Line. De redactie van Trade Line streeft naar een onbevooroordeeld debat over de gezondheidsaspecten van voeding en leefstijl. 

De hier gepubliceerde informatie is getoetst op toelaatbaarheid voor dit debat in die zin dat ze niet onwettig zijn of enkel en alleen gericht op het kwetsen en/of beschadigen van andere partijen in dit debat. 

Zowel de webmaster als de auteurs die deze site mede mogelijk maken accepteren geen enkele vorm van aansprakelijkheid van het toepassen van de beschreven adviezen en suggesties. De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van producten. Raadpleeg daarom altijd uw eigen arts of specialist.

 Trade Line is op geen enkele wijze aansprakelijk voor bijwerkingen, klachten, gezondheidsproblemen of lichamelijk letsel die voortvloeien uit of te herleiden zijn na het lezen van de op deze site aangeboden informatie. Noch Trade Line, noch de staf, medewerkers, of agenten van Trade Line zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is.Trade Line kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. 

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Trade Line niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.Auteursrechten en handelsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Trade Line of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. 
 

Websites


Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van Mline Beheer B.V. worden ontwikkeld en beheerd.Uitgelicht

AQUALINE 5 - GLAS (ook beschikbaar als vervangingstank voor uw Aqualine 5)

Aqualine 5 met glazen tank Tradeline

 

Aqualine 5 glazen vervangingstank

Webwinkelkeur

Tradeline beoordeling

 

Interessant

Nieuwe filtermethode moet medicijnresten opvangen uit rioolwater
lees meer 

Vuile lucht in Amsterdam.'Ik wil niet roken maar dat doe ik nu toch'
lees meer

De strijd om schoon drinkwater: "Het wordt steeds moeilijker"
lees meer

Helft Nederlandse drinkwaterbronnen is kwetsbaar voor vervuiling.
lees meer

10x Waterfeiten (artikel Happy in Shape)
meer lezen

Zijn hergebruikte waterflesjes een grote bron van ziekte?
meer lezen

3 redenen waarom ons drinkwater in gevaar is. Leeuwarder Courant.
meer lezen

Sigrid verloor oog door 'gewoon' drinkwater
Uitzending Hart van Nederland. meer lezen

Militairen oefenen in Bergen: IS wil drinkwater vervuilen, kopt het Noordhollands Dagblad.
meer lezen + de video van de oefening bekijken

Water drinken van de kraan? Gezond of niet? (Belgisch onderzoek)
meer lezen

NOS - grondwater besmet met bestrijdingsmiddelen. meer lezen.

RIVM: medicijnen maken het water ziek.
Via het riool komt een gevaarlijke hoeveelheid geneesmiddelen in het water terecht. Het water uit de kraan is nog goed, maar de kwaliteit van drinkwaterbronnen wordt bedreigd. meer lezen.

Wetenschaptijdschrift EOS waarschuwt voor gevolgen van asbest in ons drinkwater. meer lezen.

Uitzending gemist van Tros Radar  over de hoeveelheid pesticiden in ons drinkwater klik hier.

Artikel van Nu.nl over het feit dat er meer medicijnen in ons drinkwater zitten dan nodig. Voor het hele artikel klik hier.

Lezingen en beurzen


 

Aqualine 5 en 12

 

Aqualine 5 en 12 - Tradeline

Een tweetal van onze waterfiltersystemen. Kijk voor meer product video's onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van informatie over water, nieuwe producten, acties en beursaanbiedingen.
Aanmelden

Service beloftes

Service beloftes Tradeline

 

© 2015 - 2018 Tradeline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel