Navigatie

Bedankt voor jullie interesse in onze producten.

Wij zijn Marcel en Helma LuijendijkNa een behandeling als magnetiseur, gaf ik de mensen een glas water. Water om de afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam te verwijderen. Ik realiseerde me steeds meer dat niet al het water wat we drinken echt gezond water was. Na veel lezen en zoeken op het internet kwam ik met een Koreaans bedrijf in contact.

Enthousiast geworden door de hun verhalen over 'gezond' water voor lichaam en geest zijn wij in 2002 begonnen met het importeren van de watersystemen van dit Koreaanse bedrijf. Filteren, mineraliseren, vitaliseren en met de nieuwe filters ook het alkaliseren. Wij hebben aan deze producten onze eigen 'line' gegeven: de Aqualine.  

Ondertussen werken we met verschillende fabrikanten samen. Onze fabrikanten zijn ISO 9001* en ISO 14001* gecertificeerd. Door deze samenwerking zijn onze producten van een hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. We leveren de nieuwste filters die er in Europa te krijgen zijn voor drinkwaterfiltratie waaronder een Redox filter met een sterke antioxidant werking en een nieuwe generatie meerstappenfilters.

We kunnen alle filters en mineraalstenen leveren voor de watersystemen die wij sinds 2002 hebben verkocht.

In september 2015 hebben we besloten om ons assortiment uit te breiden door dealer te worden van diverse merken. Voor ons is het uitermate belangrijk dat het producten zijn die met gezondheid te maken hebben, die betaalbaar en van een goede kwaliteit zijn.
 

* ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.
* ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.

Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. ISO 14001-certificatie is niet algemeen verplicht, maar er zijn gemeenten die erom vragen bij het verstrekken van een milieuvergunning. Grotere bedrijven, met name overheden, stellen ISO 14001-certificatie bij aanbestedingen vaak als eis in hun aanvragen

Webwinkelkeur

Tradeline beoordeling

 

Aqualine 5 en 12

 

Aqualine 5 en 12 - Tradeline

Een tweetal van onze waterfiltersystemen. Kijk voor meer product video's onderaan deze pagina.

Interessant

Helft Nederlandse drinkwaterbronnen is kwetsbaar voor vervuiling.
lees meer

10x Waterfeiten (artikel Happy in Shape)
meer lezen

Zijn hergebruikte waterflesjes een grote bron van ziekte?
meer lezen

3 redenen waarom ons drinkwater in gevaar is. Leeuwarder Courant.
meer lezen

Sigrid verloor oog door 'gewoon' drinkwater
Uitzending Hart van Nederland. meer lezen

Militairen oefenen in Bergen: IS wil drinkwater vervuilen, kopt het Noordhollands Dagblad.
meer lezen + de video van de oefening bekijken

Water drinken van de kraan? Gezond of niet? (Belgisch onderzoek)
meer lezen

NOS - grondwater besmet met bestrijdingsmiddelen. meer lezen.

RIVM: medicijnen maken het water ziek.
Via het riool komt een gevaarlijke hoeveelheid geneesmiddelen in het water terecht. Het water uit de kraan is nog goed, maar de kwaliteit van drinkwaterbronnen wordt bedreigd. meer lezen.

Wetenschaptijdschrift EOS waarschuwt voor gevolgen van asbest in ons drinkwater. meer lezen.

Uitzending gemist van Tros Radar  over de hoeveelheid pesticiden in ons drinkwater klik hier.

Artikel van Nu.nl over het feit dat er meer medicijnen in ons drinkwater zitten dan nodig. Voor het hele artikel klik hier.

Uitgelicht

Puresys - Tradeline

Dit unieke luchtfiltersysteem verwijdert niet alleen fijnstof, virussen en bacteriën uit de lucht maar zet ozon om in zuurstof. Dit alles wordt gedaan door een drievoudig filtersysteem waarin elektro- en chemische katalytische behandelingen, worden gecombineerd met filters (koolstof en hepa),  isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim en uv licht.

Uniek in Nederland.

Lees meer

Lezingen en beurzen

Service beloftes

Service beloftes Tradeline

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van informatie over water, nieuwe producten, acties en beursaanbiedingen.
Aanmelden
© 2015 - 2017 Tradeline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel